Jul 1, 2022

Continuen els actes de les festes de La Malena amb les danses i el Festival de Cors

Després de l'arranc de les festes de la Malena amb el concert a càrrec de la Societat Musical Banyeres de Mariola el passat 25 de juny, els actes festius continuen amb les danses esta vesprada a partir de les 22:30 h. i demà a partir de les 23:00 h. a la plaça Major.

Jun 30, 2022

Banyeres celebra el XXIV concert d’estiu de “La Nova” sota l’eslògan: 25 anys de somnis

El concert tindrà lloc el dissabte 9 de juliol a les 23:00 hores al parc municipal de Vil·la Rosario tot i que les portes al públic s’obriran a les 22:00. Les invitacions poden recollir-se a la Biblioteca Municipal (9:00-13:00), a la Llibreria-papereria Baldomero (d’11:00 a 12:00 i de 19:00 a 20:00) i a la seu social de La Nova, amb entrada pel carrer Àngel Torró (a partir de les 19:30).

Jun 20, 2022

La desocupació es manté estable a Banyeres durant el mes de maig

El passat mes de maig ens deixa la situació de desocupació -en la què actualment es troben 364 veïns i veïnes de Banyeres de Mariola- invariable, la desocupació ni puja ni baixa al poble. Si bé és cert que sis homes han causat alta en els servicis de búsqueda d'ocupació, mentre que sis dones han trobat treball durant el període assenyalat.

Jun 20, 2022

Banyeres recicla més de set tones d'envasos de vidre durant les passades Festes de Sant Jordi

La Reconquesta del Vidre, iniciativa posada en marxa per Ecovidre, en col·laboració amb la Generalitat Valenciana i l'Ajuntament de Banyeres de Mariola, aconsegueix recuperar 7.500 kg d'envasos de vidre durant les passades festes de Moros i Cristians.

Jun 13, 2022

Banyeres recupera les zones de vianants

Des del passat divendres 10 de juny i vista la "bona acceptació" de les zones de vianants a Banyeres de Mariola, l'Ajuntament un any més ha decidit que per la proximitat de l'època estiuenca recuperar les zones per a vianants, d'esta forma, la població "podrà gaudir d'espais per a persones, lliures del trànsit de vehicles", segons s'ha informat per part del consistori.

Jun 13, 2022

Obertes les inscripcions per al voluntariat Previfoc 2022 de Banyeres

Recentment s'ha obert la inscripció per al voluntariat del Previfoc 2022, el programa que impulsa l'Ajuntament de Banyeres de Mariola en període estiuenc per a la prevenció d'incendis. Els torns de vigilància s'habilitaran per als mesos de juliol i agost.

Jun 7, 2022

La Societat Musical de Banyeres de Mariola obrirà els actes del programa festiu de la Malena

Amb la proximitat de l'època estiuenca s'acosten també els actes festiu de les Festes de la Malena a Banyeres. És per això que la Societat Musical de Banyeres de Mariola obrirà els actes del programa festiu d'enguany amb un concert molt especial per a la Societat dins de la XXVII Campanya de Música als pobles patrocinada per la Diputació d'Alacant.

Jun 4, 2022

La desocupació puja en cinc persones més a Banyeres durant el mes d'abril

El passat mes d'abril ens deixa la situació de desocupació -en la què actualment es troben 364 veïns i veïnes de Banyeres de Mariola- amb una pujada de 5 persones en la situació de desocupació al poble, un 1'39 %. Sis dones s'han registrat en els servicis de búsqueda d'ocupació, mentre que un home hauria eixit, deixant el balanç en cinc persones més en situació de desocupació al poble.

Jun 3, 2022

Mor un ciclista en la CV-81 al seu pas pel terme municipal de Banyeres

Un ciclista de 50 anys va morir el passat dimecres 1 de juny a la vesprada, després de colissionar amb un vehicle tot-terreny en la carretera comarcal CV-81 al seu pas pel terme municipal de Banyeres de Mariola.

Jun 3, 2022

La Fira del llibre i la paraula de LLIRAUCA recupera la normalitat

Com un dels indicadors més de que poc a poc es supera la pandèmia i tornem a la normalitat, el cap de setmana Banyeres de Mariola recupera la seua Fira del llibre i la paraula, LLIRAUCA, en primer lloc amb la presentació del llibre "Diari de Silencis. La història de Paulette Weil", de Mariló Sanz, a la Casa de Cultura, a les 20 h.