Nov 25, 2022

La desocupació es manté igual a Banyeres durant el mes d'octubre

El passat mes d'octubre ens deixa la situació de desocupació -en la què actualment es troben 352 veïns i veïnes de Banyeres de Mariola- igual que el mes passat. Tres persones s'han quedat sense treball en el sector de la indústria, mentre altres tres han trobat ocupació en el sector servicis.

Nov 5, 2022

La Societat Musical "La Nova" de Banyeres arranca els actes festius per Santa Cecília

Arriba un any més el mes de novembre i amb ell la celebració de Santa Cecília, patrona de la Música. Com no pot ser d'altra forma, per part de l'Agrupació Musical "La Nova" de Banyeres de Mariola s'ha preparat una sèrie d'actes, enguany ja sense restriccions motivades per la Covid 19.

Nov 5, 2022

El Diluvi presenta el seu nou disc a Banyeres de Mariola

El grup de música de l'Alcoià, El Diluvi, actua hui a les 19:30 hores al Teatre Principal de Banyeres de Mariola. La banda estrena el seu nou disc titulat Present. Deu anys després del seu primer EP, el nou àbum compta amb 15 cançons que giren al voltant de viure i gaudir al màxim el present i més en temps de pandèmia. Les entrades tenen un preu de 10 euros i poden adquirir-se en la taquilla del Teatre.

Nov 3, 2022

Ja es pot votar a la banyeruda Lydia Sempere com a esportista més popular a nivell provincial

El pròxim dilluns 14 de novembre se celebrarà la XXXVIII edició dels Premis esportius a nivell provincial en la Gala de l'Esport Alacantí organitzat per la Diputació d'Alacant.

Oct 29, 2022

El Col·lectiu Serrella celebra la XVI edició dels Premis 9 d'Octubre

El Col·lectiu Serrella de Banyeres de Mariola celebra en la vesprada nit del dissabte 29 d’octubre el lliurament dels Premis 9 d’Octubre, esdeveniment sociocultural que enguany aplega a la seua XVI edició.

Oct 25, 2022

La desocupació baixa en 13 persones a Banyeres durant el mes de setembre

El passat mes de setembre ens deixa la situació de desocupació -en la què actualment es troben 352 veïns i veïnes de Banyeres de Mariola- amb una baixada del 3'56%. Un total de 14 persones més han trobat treball durant el mes passat, mentre que una s'ha donat d'alta en les llistes de búsqueda d'ocupació, deixant el balanç en 13 persones menys en situació de desocupació .

Oct 24, 2022

L'exposició “No Oblidem” arriba a l'IES Professor Manuel Broseta

L'exposició del Fòrum per la Memòria Històrica i Democràtica a Cocentaina que porta per nom "No oblidem. República, Guerra i Repressió a l’Alcoià i el Comtat" i que també s'ha creat en forma d'unitat didàctica, està ja exposada a l'IES Professor Manuel Broseta de Banyeres de Mariola.

Oct 18, 2022

Banyeres inicia la campanya de vacunació conjunta de la grip i la COVID-19

El centre de salut de Banyeres de Mariola comença la campanya de vacunació de les vacunes de la grip i de la dosi de reforç de la COVID-19 aquesta setmana. Des del passat 17 fins al proper dimecres 19 d'octubre l'ambulatori serà la seu de la vacunació en la franja horària compresa entre les 15:00 i les 20:00 hores de la vesprada.

Oct 17, 2022

El veïnat de Banyeres disposarà de 200 € de bo consum fins al 25 d'octubre

Fins al 25 d'octubre les persones empadronades a Banyeres de Mariola -des de l'1 de gener de 2022- podran gaudir del bo consum impulsat per la Diputació d'Alacant en col·laboració amb l'Ajuntament. 

Oct 11, 2022

Banyeres posa en marxa un procés participatiu en forma d'enquesta sobre l'Agenda Urbana

L'Ajuntament de Banyeres de Mariola ha posat a l'abast dels habitants del municipi una enquesta sobre l'Agenda Urbana Espanyola per tal de que siguen les ciutadanes i els ciutadans els qui decidisquen quines línies mestres han de marcar el futur del poble. Aquest procés participatiu es durà a terme sobretot vía xarxes socials amb la difussió d'un document amb signatura anònima sobre temes com les febleses, les amenaces o les fortaleses de la localitat, posant l'accent en l'energia i el consum de la mateixa. Si més no, el pròxim 13 d'octubre la Casa Cultura acollirà una xarrada informativa s...