Obertes les inscripcions per al voluntariat Previfoc 2022 de Banyeres

| Eduard Garcia Molina | Actualitat

Cartell del Previfoc 2022 | Font: Ajuntament de Banyeres de Mariola

Recentment s'ha obert la inscripció per al voluntariat del Previfoc 2022, el programa que impulsa l'Ajuntament de Banyeres de Mariola en període estiuenc per a la prevenció d'incendis. Els torns de vigilància s'habilitaran per als mesos de juliol i agost.

Així mateix, des de l'Ajuntament s'ha recordat que les places són limitades i el període d'inscripció és fins al 24 de juny. També, les persones que necessiten més informació, poden acostar-se els diemcres de 20 a 21 h. a la seu de Protecció Civil (C/.Francesc Berenguer Mora, 6) de Banyeres, o bé de matí al propi Ajuntament. També podeu descarregar a continuació el full d'inscripció des de la web oficial de l'Ajuntament de Banyeres de Mariola.

Inscripció Protecció Civil i Previfoc

L'article té 38 lectures

(Aquests continguts es publiquen gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè la Vall Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de la Vall Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).