Banyeres recupera les zones de vianants

| Eduard Garcia Molina | Actualitat

Imatge: Ajuntament de Banyeres de Mariola

Des del passat divendres 10 de juny i vista la "bona acceptació" de les zones de vianants a Banyeres de Mariola, l'Ajuntament un any més ha decidit que per la proximitat de l'època estiuenca recuperar les zones per a vianants, d'esta forma, la població "podrà gaudir d'espais per a persones, lliures del trànsit de vehicles", segons s'ha informat per part del consistori.

Val a dir que estes zones seran:
 
El CARRER de la CREU, els divendres de 21:00 a 2:00 hores, i des de les 17:00 h del dissabte fins a les 21:00 h del diumenge.
 
També l’AVINGUDA de GREGORI MOLINA: els divendres de 17:00 a 2:00 hores, i des de les 17:00 h del dissabte fins a les 21:00 h del diumenge. L’accés a les cotxeres de l’Avinguda de Gregori Molina i les casetes del Carrer del Llavadoret es podrà fer, amb precaució, pel costat de la tanca de la mateixa Avinguda de Gregori Molina. Els usuaris de les cotxeres del Carrer de Pizarro podran accedir pel Carrer dels Àngels.
 
Mentre que el tancament del CARRER de JAUME I, i el seu accés a la Plaça dels Plàtans. La ruta alternativa serà pel Carrer Indústria en horari dels divendres de 17:00 a 2:00 hores, i des de les 17:00 h del dissabte fins a les 21:00 h del diumenge. Els veïns i veïnes podran accedir a les seues cotxeres pel costat de la tanca, i eixiran de nou pel mateix carrer (en sentit contrari) fins a accedir al Carrer de València, que seguirà el sentit normal.
 
L’habilitació d’aquestes zones facilitarà que tots i totes gaudim d’uns espais on prime l’estada, la relació i el passeig de les persones, en definitiva una realitat que cada vegada s'impulsa en més ciutats europees i també de l'Estat espanyol, on es busca guanyar espai per a les persones dins d'un equilibri entre els vehicles particulars i els vianants.

L'article té 85 lectures

(Aquests continguts es publiquen gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè la Vall Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de la Vall Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).