Banyeres impulsa els Projectes Participatius amb la participació dels majors de 16 anys com a novetat

| Eduard Garcia Molina | Actualitat

Instantània del vídeo que s'ha difundit | Font: Ajuntament de Banyeres de Mariola

L'Ajuntament de Banyeres de Mariola impulsa un any més els Projectes Participatius, mitjançant els quals el veïnat té al seu abast un mecanisme d'aportació de propostes i gestió del municipi, mitjançant el qual la ciutadania pot decidir sobre la destinació de part dels recursos econòmics municipals.

Si bé és cert que enguany la novetat serà que els veïns i veïnes de 16 i 17 anys podran participar, ja que altres anys sols podien fer-ho els majors d'edat. A l'igual que altres edicions els Projectes participatius que impulsa el consistori banyerut tenen diferents fases que ja s'han publicat per part de l'administració local:

Fase 1 (Propostes): del 21 de setembre al 15 d'octubre.
Fase 2 (Valoració tècnica): del 16 d'octubre al 10 de novembre.
Fase 3 (Enquesta): del 12 de novembre fins el 20 de desembre.
 
Es podrà participar presentant-se personalment al Casal de la Joventut (de dilluns a dimecres, d'11 a 14 h i de 16 a 19 h) i en l'Oficina de Turisme (dissabtes i diumenges de 10 a 13 h).
Així mateix, es pot trobar més informació en www.portademariola.com, a l'apartat de Transparència - Projectes Participatius.

També podeu consultar el vídeo que s'ha difós per part de l'Ajuntament en xarxes socials

L'article té 32 lectures

(Aquests continguts es publiquen gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè la Vall Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de la Vall Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).