Demà arranquen les activitats de la Setmana LGTBIQ+ a Banyeres

| Eduard Garcia Molina | Actualitat

Cartell de la Setmana LGTBIQ+ que acollirà Banyeres de Mariola

Com s'ha vingut anunciant des de primers d'any, Banyeres de Mariola acolleix este mes la V TROBADA DE POBLES PER LA DIVERSITAT organitzada pel Col·lectiu LGTBI MARIola amb la col·laboració de l’equip del Casal de la Joventut.

Les activitats en favor de la visibilització i respecte pels drets de les persones LGTBIQ+ comencen demà dissabte 17 de setembre i s'estenen fins al dia 24 d'este mes.

A les 10 h de demà, es penjarà de la bandera LGTBIQ+ a la torre del Castell de Banyeres de Mariola. A continuació, a les 11 h s’inaugurarà l’exposició d’artistes locals al Casal de la Joventut: “Viure o sobreviure” de @iamlukart i “Comoditat Sexual” de @roseta_subversiv. A les 12 h podrem gaudir del partit de futbol femení amistós del Banyeres Femení Vs. CD Alcoyano Femenino al camp de futbol municipal.

️A més, al llarg de la setmana, l’alumnat de l’ IES Professor Manuel Broseta tindrà la sort de poder assistir a les xarrades sobre diversitat sexual que facilitaran el Col·lectiu LGTBI MARIola.

Finalment, el dissabte 24 de setembre arriba la V TROBADA DE POBLES PER LA DIVERSITAT, jornada amb diferents activitats i actuacions amb valors LGTBIQ+ dirigides a tots els públics. Des de l'organització s'ha convidat a prestar atenció a les xarxes socials i la web de l'Ajuntament de Banyeres de Mariola, on es publicarà el cartell amb totes les activitats de la Trobada.

L'article té 50 lectures

(Aquests continguts es publiquen gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè la Vall Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de la Vall Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).