Banyeres celebra els 25 anys de "La Nova" amb una desfilada de 800 músics de la comarca

| Pablo Alcaraz del Valle | Actualitat

Cartell de la desfilada de bandes de música. Font: Agrupació Musical "La Nova" de Banyeres de Mariola

L'Agrupació Musical "La Nova" de Banyeres de Mariola commemora el seu 25é aniversari amb una desfilada d'agrupacions musicals de la que reunirà 13 bandes amb vora 800 músics aquest diumenge. El plat fort de l'esdeveniment serà la intepretació del pasdoble "Bañeres" del mestre Godofredo Garriges Perucho sota la batuta del director Antonio Lillo Pérez per part de tots els músics.

La desfilada tindrà lloc a les 11:00 del matí des de l'Ajuntament, recorrent els carrers: La Creu, avinguda dels Furs i l'avinguda de Gregorio Molina fins arribar al Parc de Vil·la Rosario. L'ens organitzador és la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana i les bandes que participaran e la desfilada són la ColladeDolçainesiTabalsElBraçalSocietat Musical Banyeres de MariolaSM La Pau BeneixamaSocietat Unió Musical de BiarSanta Cecilia Camp de MirraSocietat Unió Musical La CanyadaAgrupació Musical Santa Cecília de CastallaUnión Musical de IbiCastell VermellBanda De Música OnilS.M La Magdalena de Tibi i la Banda Municipal de Villena.

 207

Itinerari de la desfilada. Font: Google Earth i elaboració pròpia

L'article té 160 lectures

(Aquests continguts es publiquen gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè la Vall Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de la Vall Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).