Càritas reuneix més de 200 persones en la sisena edició del Sopar de la Fam solidari amb l'Índia

| Eduard Garcia Molina | Actualitat

Instantània del vídeo publicat en xarxes socials | Font: Càritas Parroquial Banyeres de Mariola

El passat divendres Càritas Parroquial de Banyeres de Mariola va reunir més de 200 persones en la celebració d'un nou Sopar de la fam, la finalitat era recaudar fons i ajudar als projectes -especialment en l'educació de les xiquetes- de la religiosa banyeruda Tere Ferre, concretament a la zona de Ranchi, a la regió de Jharkhand, al nord-est de l'Índia.

Des de Càritas Parroquial van voler mostrar el seu agraïment en esta sisena edició, que pel gran nombre de persones assistents es va desenvolupar al maset dels Moros Vells, volent agrair la solidaritat del poble de Banyeres de Mariola per tal que "les xiquetes de famílies molt pobres de l'Índia puguen estudiar i tindre un futur". Així mateix, Càritas Parroquial va agrair també a les persones col·laboradores en la "cadira 0" i a la Filà de Moros Vells de Banyeres de Mariola per la seua col·laboració, així com als comerços del poble que es van oferir a col·laborar. Per a Càritas "no són només els diners, que enguany aniran destinats a completar la dieta alimentària de les xiquetes, és també el grapat de bones intencions i d'abraçades en la distància".

L'article té 217 lectures

(Aquests continguts es publiquen gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè la Vall Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de la Vall Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).