Ja es pot votar a la banyeruda Lydia Sempere com a esportista més popular a nivell provincial

| Eduard Garcia Molina | Actualitat

Lydia Sempere

El pròxim dilluns 14 de novembre se celebrarà la XXXVIII edició dels Premis esportius a nivell provincial en la Gala de l'Esport Alacantí organitzat per la Diputació d'Alacant.

Val a dir que entre les cinc categories on s'ubiquen les i els esportistes (femenines, masculins, esportistes amb diversitat funcional, promeses i tècnics) només guanyarà una o un esportista d'entre totes i tots. I posat que Lydia Sempre ha presentat la seua candidatura, es pot votar a través del següent enllaç.

Es busca guanyar el màxim número de vots per tal que la jove banyeruda siga la més popular de la província d'Alacant, l'única condició és que s'ha de posar el DNI i el nom de la persona que estiga votant. Com és normal, i segons les normes de la web sols pot hi haver un vot per persona, així mateix sols es podrà triar a una o un esportista entre les cinc categories.

Setena en el Campionat d'Espanya

Val a dir que la temporada passada, Lydia Sempre (Fundació Renault) va ser la setena classificada en el Campionat d'Espanya de Turismes, competint contra homes i amb un casc adaptat per la seua sordesa bilateral profunda.

Voteu per Lydia

Entrevista a Lydia Sempere per a "Fent poble" (Novembre 2021)

L'article té 140 lectures

(Aquests continguts es publiquen gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè la Vall Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de la Vall Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).