La Societat Musical "La Nova" de Banyeres arranca els actes festius per Santa Cecília

| Eduard Garcia Molina | Actualitat

Arriba un any més el mes de novembre i amb ell la celebració de Santa Cecília, patrona de la Música. Com no pot ser d'altra forma, per part de l'Agrupació Musical "La Nova" de Banyeres de Mariola s'ha preparat una sèrie d'actes, enguany ja sense restriccions motivades per la Covid 19.

L'Agrupació iniciarà este dissabte 12 de novembre els actes festius amb la recollida d'educands, amb la qual donaran la benvinguda a la banda als nous membres, concretament quatre: Javier Llobregat (percussió), Vanessa Martos (flauta), Lidia Sánchez (flauta) i Aurora Bodí (clarinet).
 
Segons ha manifestat l'Agrupació a través de les seues xarxes socials la recollida començarà en la seua seu social per recórrer els carrers de la localitat, una vegada arreplegats les noves i nou músic, es dirigiran al Carrer Santa Cecília on es farà una oració en acció de gràcies i en record dels membres i socis difunts de l'entitat, per a tot seguit assistir a missa. Posteriorment tindrà lloc un sopar de germanor per celebrar un any més "que la banda segueix creixent".

Tot seguit, el diumenge 13, se celebrarà la diana, convidant a tots els socis de l'entitat a que puguen gaudir de la banda. La diana transcorrerà pels carrers de costum. Una vegada finalitzada, se celebrarà un esmorzar i la Junta General de socis.

L'article té 55 lectures

(Aquests continguts es publiquen gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè la Vall Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de la Vall Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).