Dilluns, 07 Juny 2021 12:09

Comença la Fase 2 dels Projectes Participatius de Banyeres de Mariola

Escrit per
Valorar aquest article
(0 Vots)
Comença la Fase 2 dels Projectes Participatius de Banyeres de Mariola Ajuntament de Banyeres de Mariola
L'Ajuntament de Banyeres de Mariola impulsa enguany els Projectes Participatius 2021, mitjançant els quals el veïnat té al seu abast un mecanisme d'aportació de propostes i gestió del municipi, a través del qual la ciutadania pot decidir sobre la destinació de part dels recursos econòmics municipals.
De l'1 al 30 de juny de 2021 està en marxa la Fase 2, dels Projectes Participatius. Durant aquest periode es fa la valoració tècnica de les propostes.
Posteriorment es passarà a la Fase 3, l'enquesta perquè es decidisca quina de les propostes s'hauria de realitzar (de l'1 al 25 de juliol de 2021).
 
Des del consistori local s'ha publicat un nou vídeo on s'explica esta segona fase, on s'explica que els tècnics de l'Ajuntament han de valorar la viabilitat de les propostes per tal que puguen ser votades. Es valorarà positivament les inversions que tinguen un manteniment amb baix cost econòmic en un futur, es valoraran especialment projectes amb valor social, medioambiental o dinamitzador de la ciutadania.
 
Podeu trobar més informació al següent enllaç: https://www.portademariola.com/projectes-participatius/
 
Publicació dels terminis
 
L'Ajuntament anirà publicant uns vídeos en les seues xarxes socials a l'inici de cada fase per a explicar i recordar al veïnat els mecanismes de participació. Des de l'administració local s'ha volgut animar els veïns i veïnes a "prendre part i decidir quins projectes volen per al municipi".
Vist 23 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtindre dades i estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació ací.