Banyeres apareixerà esta vesprada en el programa "Aquí la Tierra" de la 1 de TVE

| Eduard Garcia Molina | Actualitat

Esta vesprada a partir de les 20:30 h. Banyeres de Mariola serà un dels protagonistes del programa "Aquí la Tierra" en la 1 de Televisió Espanyola (TVE), així s'ha desvelat des de les xarxes socials de Turisme Banyeres de Mariola, qui ha volgut agrair la participació de l'Associació d'Ames de Casa Lucentum.

Aquí la Tierra

El programa de la 1 de Ràdio Televisió espanyola (RTVE) es defineix com un "magazín diari de divulgació i entreteniment que ens acosta a la natura a través de la metereologia". En el programa es parla de ciència en el sentit més ampli, sociologia, antropologia... també sobre gastronomia, com vestim, les canvis d'humor, les llunes, les marees... segons els editors del programa, "tot està influit pel clim i la metereologia".

L'article té 201 lectures

(Aquests continguts es publiquen gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè la Vall Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de la Vall Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).