• Inici
  • Beneixama
  • Actualitat
  • Es renova la xarxa d'aigua potable a Beneixama gràcies a un acord entre l'ajuntament i la Diputació

Es renova la xarxa d'aigua potable a Beneixama gràcies a un acord entre l'ajuntament i la Diputació

| Eduard Garcia Molina | Actualitat

La Diputació d'Alacant ha finalitzat les obres de renovació de la xarxa d'aigua potable de diversos carrers del casc urbà de Beneixama, un projecte que ha comptat amb un pressupost total de 282.569 euros i que ha sigut sufragat en un 95 % per la institució provincial amb una aportació de 268.440 euros.

El diputat de Carreteres, Juan Molina -també primer edil de La Canyada-, i l'alcalde de Beneixama, Vicente Ibáñez, han signat recentment l'acta de recepció d'esta important actuació que, tal com ha explicat el responsable provincial, està inclosa en el Pla d'Obres i Serveis de 2016.

“Des de la Diputació d'Alacant col·laborem permanentment amb els nostres municipis en el manteniment, millora i renovació d'aquest tipus d'infraestructures per a, d'aquesta manera, ser més eficaces i eficients en l'estalvi, la gestió i la garantia del servei d'aigües”, ha manifestat el diputat.

L'actuació, que es va iniciar el passat mes de juliol, ha consistit en la renovació de la xarxa d'aigua potable de fibrociment existent en diversos carrers de la localitat. A més, els treballs han contemplat la renovació de la canonada d'impulsió, la reposició de la pavimentació de les voreres i calçades de la zona i la instal·lació de la senyalització horitzontal i les canalitzacions d'enllumenat.

L'article té 1133 lectures

(Aquests continguts es publiquen gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè la Vall Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de la Vall Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).