"Entre la Ópera y la Zarzuela", dissabte 10 d'abril a Beneixama

| Eduard Garcia Molina | Actualitat

Des de la Regidoria de Cultura s'informa que el M.I. Ajuntament de Beneixama ha resultat beneficiari d'una subvenció de l'Excma. Diputació d'Alacant destinada al «Musical Duo Soirée entre l'òpera i la sarsuela», dins de la Convocatòria de Subvencions a Ajuntaments de la Província d'Alacant, per a la realització d'activitats culturals, musicals i escèniques. Anualitat 2021.

El concert a càrrec de la soprano Pepi Lloret i la piano Mercedes Bernabeu tindrà lloc el proper dissabte 10 d'abril a les 19 h. a l'Auditori municipal. Cal apuntar-se a l'Ajuntament i es recorda que hi ha aforament limitat donades les restriccions per la pandèmia.

L'article té 218 lectures

(Aquests continguts es publiquen gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè la Vall Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de la Vall Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).