Guillermo Valdés nou president de la Societat Musical La Pau de Beneixama

| Eduard Garcia Molina | Actualitat

Guillermo Valdés va concedir una entrevista a Radio Villena-Cadena SER el passat cap de setmana

El passat cap de setmana la Societat Musical La Pau de Beneixama va triar nou president, qui va ser triat per al càrrec va ser Guillermo Valdés per a este nou cicle. Valdés acaba cicle en la Comissió de Festes de Moros i Cristians Nstra. Divina Aurora de Beneixama, tot i que com és sabut no s'han pogut celebrar les festes a la localitat des de 2019. Tot i això, Valdés ha presidit durant sis anys la Comissió, un cicle que toca al seu final per presidir la Societat Musical.

El passat dissabte també es va procedir a l'elecció de president o presidenta entre els candidats i candidates proposats per les comparses i filaes de la localitat, nova junta que haurà d'abordar com es pot celebrar el Mig Any fester que podria veure alterada la seua data de celebració deguda a l'alta incidència de la pandèmia als nostres pobles.

L'article té 98 lectures

(Aquests continguts es publiquen gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè la Vall Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de la Vall Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).