El ciclista beneixamut Julián Ferrero acaba el 14é classificat la Titan Desert 2022

| Pablo Alcaraz del Valle | Actualitat

Font: Xarxes socials Ajuntament de Beneixama

Julián Ferrero, ciclista del poble de Beneixama, ha acabat al lloc catorze de la classificació general individual de la Titan Desert 2022 disputada al desert del Marroc. Aquesta cursa compta amb 645 kilòmetres de recorregut, amb un desnivell acumulat de 6825 metres i es disputa durant una setmana. Les altes temperatures així com les pròpies característiques de la carrera fan que estiga batejada com una de les més dures del món.

El recorregut de la Titan Desert 2022 començava amb una circuit de 119 kilòmetres i 852 metres de desnivell amb eixida i meta a Merzouga. El tercer dia era el de l’etapa reina d’aquesta edició: Ksar Jdaid – Fezzou. Aquesta jornada era la de més quilometratge, amb un total de 125 kilòmetres, de i més desnivell acumulat, amb 1442 metres positius.

Ferrero, amb el dorsal 31, ha marcat un temps total de 22 hores 57 minuts i 9 segons a una hora i 20 minuts del líder i guanyador de la Titan Desert, Konny Looser. Aquest temps marcat pel ciclista beneixamut fa que haja superat fins i tot a l’exciclista de ruta francés Sylvain Chavanel, el seu immediat perseguidor al 15é lloc de la classificació.

L'article té 22 lectures

(Aquests continguts es publiquen gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè la Vall Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de la Vall Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).