Beneixama comença este cap de setmana la celebració de Sant Joan

| Eduard Garcia Molina | Actualitat

Beneixama comença este cap de setmana la celebració de Sant Joan

Este dissabte 18 de juny la localitat de Beneixama inicia els actes amb motiu de Sant Joan, preludi de les seues festes de Moros i Cristians, que arribaran al setembre després dels anys de parada obligatòria per la incidència de la Covid 19.

Els actes començaran dissabte amb el sopar de germanor als respectius masets, l'Entraeta i l'orquestra "Seven Crashers", que tancarà esta primera jornada. Els actes continuaran la setmana següent dijous 23 i divendres 24 de juny. Amb la recollida de les banderes, el res de l'Àngelus i la cercavila i encesa de fogueres.

A la mitja nit es procedirà a l'Acte de Nomenament dels Capitans i capitanes per a les pròximes festes, tot seguit s'acompanyarà els nous càrrecs fins l'ermita per iniciar el càntic de l'Aurora. Divendres tindran lloc la resta d'actes, amb la cercavila a càrrec de la SM la Pau de Beneixama, pel matí, la Missa Major en honor a Sant Joan Baptista i la mascletà. A la vesprada tindrà lloc la processó de la imatge de Sant Joan des de l'església parroquial.

L'article té 73 lectures

(Aquests continguts es publiquen gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè la Vall Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de la Vall Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).