La pluja i el vent d'ahir deixen nombrosos danys en la via pública a Beneixama

| Pablo Alcaraz del Valle | Actualitat

Un grup de bombers tracta d'apartar un arbre de la via pública. Font: Consorci de Bombers d'Alacant

Els vora 40 litres per metre quadrat acompanyats per fortes ratxes de vent durant la vesprada d'ahir deixen molts desperfectes a la localitat de Beneixama. Després de la tronada, el Consorci Provincial de Bombers d'Alacant va haver de mobilitzar tres unitats de servei per fer front a la caiguda de murs, arbres i xapes d'alumini que tingueren lloc per exemple al col·legi o al poliesportiu municipal. No hi ha constància de danys personals.

Mobilització ciutadana

L'ajuntament de la localitat publicava un bàndol municipal per xarxes socials on es convocava a qualsevol veí o veïna de la localitat a partcicipar en les tasques de rehabilitació i neteja amb qualsevol tipus de maquinària.

ÚLTIMA HORA: L'ajuntament de Beneixama ha tancat les intal·lacions municipals "fins a nova ordre".

194

Desperfectes vistos via xarxes socials. Font: Twitter

 

L'article té 92 lectures

(Aquests continguts es publiquen gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè la Vall Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de la Vall Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).