[IES Digital] "Sempre corrent", per Irene Marín

Refugiats siris travessant la frontera serbi-húngara per una vía de tren. 1 de setembre de 2015 Refugiats siris travessant la frontera serbi-húngara per una vía de tren. 1 de setembre de 2015 Font: © ARIS MESSINIS/AFP/Getty Images

- Mare, tinc por! - és l'únic que hi va poder eixir per la meua petita boca mentre corria agafada de la seua mà. Érem enmig d'una multitud que també corria. Però, quan dic córrer no em referisc a eixe córrer a què hi estem acostumats. No! Era un córrer de fugida, cap a enlloc, sense rumb... Mare i filla volíem deixar enrere els perills, les inseguretats, la por; fins i tot, la nostra llar. Amb el propòsit de desfer-nos de tot allò que ens havia envoltat aquests últims anys, la nostra pròpia vida, on ja no hi pertanyíem.

Aleshores, no corríem per guanyar una cursa ni per arribar a l'hora, ni menys encara, (referint-me més enllà del sentit literal de les paraules) per complir els nostres objectius de futur. Simplement, corríem fugint de la guerra.

Malgrat tot, el que no sabem és on podrem ser acollides. Hi haurà algun lloc on ens deixen quedar-nos? O hi serem sempre corrent i fugint de per vida?

 
Irene Marín. 2n Batxillerat A
Concurs de relats breus 2n de Batxillerat
Fes-te susbscriptor/a per enviar comentaris
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com