Entrevistem Mª Jesús Tormo i José Antonio Gutiérrez "Guanxo", de la Casa Tormo

| Eduard Garcia Molina | Fent poble

Mª Jesús Tormo i José Antonio Gutiérrez "Guanxo"

En esta entrega de l'apartat "Fent poble" continuem amb les entrevistes per conéixer el nostre poble des de la història personal dels veïns i veïnes, en este cas amb José Antonio Gutiérrez "Guanxo" i Mª Jesús Tormo, de la Casa Tormo, una de les més emblemàtiques de la Canyada.

La parella es va instal·lar en l'any 1999 i 2001 respectivament, provinents de València. Confessen que el canvi de la ciutat al poble no va ser fàcil al principi, però que ara es troben a gust i integrats a la Canyada i vivint a la Casa Tormo, edificada a partir de mitjans del segle XIX de la qual ens expliquen la seua història, així com manifesten sentir-se molt afortunats de formar part del nostre poble i de la història d'esta casa, on, en el passat molts veïns i veïnes del nostre poble tenien el seu lloc de treball en les labors del camp.

L'article té 2682 lectures

(Aquests continguts es publiquen gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè la Vall Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de la Vall Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).