• Inici
  • Beneixama
  • Actualitat
  • L’Ajuntament de Beneixama contracta dos persones del municipi a través de diferents programes d’ocupació

L’Ajuntament de Beneixama contracta dos persones del municipi a través de diferents programes d’ocupació

| Eduard Garcia Molina | Actualitat

L’Agència de Desenvolupament Local ha sigut l’encarregada de tramitar les contractacions a través dels programes EMCORD i EMCORP, segons s'ha informat des de la web de l'Ajuntament de Beneixama. 

L’EMCORD, destinat a la contractació de persones desocupades de llarga duració i amb una quantitat concedida de 17.800 euros, ha permés contractar a dos personesdel municipi als llocs de peons de jardineria. Els contractes tindran una duració de 6 mesos.

L’EMCORP, destinat a la contractació de persones desocupades majors de 30 anys i amb una quantitat concedida de 15.000 euros, ha permés incorporar una persona a l’Àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament. Aquest contracte tindrà una duración de 6 mesos i 3 setmanes aproximadament.

Tots dos programes estan promoguts per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i tenen com a objectiu principal fomentar l’ocupació entre els colectius amb risc de vulnerabilitat”.

L'article té 1455 lectures

(Aquests continguts es publiquen gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè la Vall Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de la Vall Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).