[vídeo] Les Ames de Casa de la Canyada en "El show de Joan Monleon" (1991)

| Eduard Garcia Molina | Actualitat

Instantània del programa del Show de Joan Monleon (1991)

"El show de Joan Monleon" va ser un programa d'entreteniment emés per Canal Nou entre 1989 i 1992. Estava dirigit i presentat per Joan Monleon. Va aconseguir un gran èxit mediàtic i es va convertir en un mite de la televisió valenciana i un autèntic referent els primers anys d'emissió de la nova televisió.

A continuació trobareu el vídeo amb la participació de l'Associació de les Ames de casa de la Canyada en el programa (1991), tot i que els 45 primers minuts estan dedicats al programa, mentre que la resta -poc més de mitja hora- recull les imatges del sopar organitzat per l'associació el 13 d'octubre del 1991 amb motiu d'esta participació televisiva.

L'article té 800 lectures

(Aquests continguts es publiquen gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè la Vall Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de la Vall Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).