[vídeo] Celebració de les tradicionals paelles a la Canyada, anunci de les Festes patronals

| Eduard Garcia Molina | Actualitat

Cartell d'enguany

La celebració de les paelles a La Canyada, molt a prop de l'ermiteta de Sant Lluís Gonzaga, patró de la joventut, són l'anunci dels dies grans d'este muncipi de la Vall. Les festes que se celebren del 14 al 18 de juliol en honor a la Mare de Déu del Carme i Sant Cristòfol, patró dels conductors que té el seu dia gran el 10 de juliol.

Enguany, després dels anys de suspensió a causa de la pandèmia de la Covid 19, la Canyada recuperarà la seua popular celebració este diumenge. És per això que vos deixem les imatges recollides per TeleCanyada i el veí José Luís Molina Ferrer, imatges que daten del 19 de maig de 1991, durant la primera celebració d'estes paelles populars.

Paelles 2016

Paelles 2018

L'article té 155 lectures

(Aquests continguts es publiquen gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè la Vall Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de la Vall Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).