La Canyada disposarà d'un gimnàs municipal amb una inversió de vora 300.000 €

| Eduard Garcia Molina | Actualitat

Instantània del vídeo difundit en xarxes | Font: Ajuntament de la Canyada

Ubicat en l'antic camp de futbol del municipi i amb unes obres executades per part de l'empresa de construcció Construcciones Escolayo y Bernabeu SL s'ha executat entre de gener a juny el nou gimnàs municipal impulsat per l'Ajuntament de la Canyada.

El pressupost per a la construcció del nou gimnàs ha sigut d'un total de 295.000 € que ha finançat l'Ajuntament de la Canyada a través del romanent de tresoreria del consistori municipal. A partir d'ara el farà l'equipament de les instal·lacions per tal que els veïns i veïnes de la Canyada puguen començar a disfrutar de les noves instal·lacions.

Consulteu el vídeo difundit en xarxes per l'Ajuntament

L'article té 122 lectures

(Aquests continguts es publiquen gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè la Vall Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de la Vall Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).