• Inici
  • La Canyada
  • Actualitat
  • La Diputació d'Alacant invertirà 16.000 € en la promoció del comerç local per la campanya de Nadal

La Diputació d'Alacant invertirà 16.000 € en la promoció del comerç local per la campanya de Nadal

| Eduard Garcia Molina | Actualitat

La Diputació d'Alacant invertirà 16.000 € en la promoció del comerç local per la campanya de Nadal

Amb la finalitat de potenciar el comerç local a la Canyada i amb la participació de prop d'una dotzena de comerços participant, la Diputació d'Alacant en col·laboració amb l'Ajuntament de la Canyada repartirà un total de 16.022 € per a esta finalitat de cara a la campanya nadalenca.

Els beneficiaris i beneficiàries d'esta ajuda seran les persones empadronades a la Canyada, i concretament seran un bonos de 15 € per persona dividits en 5 € cada un. Ja es pot fer la retirada d'estos bonos en l'Ajuntament del municipi en horari d'oficina per poder-ho gastar fins al 17 de desembre en els comerços adherits a la campanya que figuren en el cartell.

Així mateix, s'haurà de consumir en el comerç el doble de la quantitat que s'aporte en els bonos, per exemple si gastem un bono de 5 € en la nostra compra, haurà d'ascendir a un mínim de 10 €, com s'ha indicat en la informació sobre la campanya que s'ha fet públic.

L'article té 32 lectures

(Aquests continguts es publiquen gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè la Vall Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de la Vall Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).