Diumenge, 16 Agost 2020 20:20

Una vintena de xiquets i xiquetes realitzen els cursos d'estiu d'informàtica a La Canyada

Escrit per
Valorar aquest article
(2 Vots)
Cartell de l'activitat Cartell de l'activitat

Com tots els anys l'estiu porta activitats per als més menuts i menudes que durant el període escolar no poden realitzar, i s'aprofiten les vacances per poder participar en elles. Com és sabut enguany un dels efectes de la pandèmia és la cancel·lació de moltes d'estes activitats quan no es poden assegurar les mesures de seguretat.

No és el cas dels cursos d'estiu d'informàtica, que enguany i per sisé any consecutiu tenen lloc a La Canyada. Esta activitat és possible gràcies a la cessió de l'aula i els equips informàtics per part de l'Ajuntament de La Canyada, ja que l'administració local ha disposat tot en l'aula per tal que es puguen portar a terme els cursos d'estiu amb totes les mesures de seguretat que marquen les Autoritats Sanitàries: amb la necessària neteja, desinfecció i ventilació de l'aula, on es preserva la distància social entre els i les alumnes, també la higiene de mans, i on les tres hores setmanals que s'imparteix a cada grup estes sessions els i les alumnes porten mascareta.

Finalment són un total de 21 xiquets i xiquetes amb edats compreses entre els 8 i els 13 anys les que estan realitzant estes classes, dividits en tres grups: un d'ells per a alumnes d'ESO, un altre per a alumnes de sisé de Primària, i l'últim per a la resta de grups de Primària. En estos cursos s'impartixen matèries com ara Word, presentacions en PowerPoint, edició bàsica d'imatges i vídeo, Scratch (programació visual), etc... els cursos, dinamitzats per Eduard Garcia i com altres anys s'han impartit durant el mes de juliol i agost, tot i que ja afronten les dues últimes setmanes de curs.

Vist 321 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtindre dades i estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació ací.