Dissabte, 29 Maig 2021 10:00

[vídeo] Estela Barceló Molina: "Si fem partícips als més menuts de les iniciatives culturals acaben participant les famílies senceres"

Escrit per
Valorar aquest article
(1 Vot)

El passat 25 de maig es va retransmetre a través de Youtube la taula de debat "Laboratoris en l'Àmbit Rural", en referència als laboratoris bibliotecaris. Entre altres podem veure la intervenció d'Estela Barceló Molina, responsable del projecte Biblioteca Oberta de La Canyada i de l'Agència de Lectura Pública Municipal del municipi des de fa huit mesos.

En la seua intervenció Barceló explica el projecte de Biblioteca Oberta, un procés posat en marxa fa huit mesos. Després que la biblioteca portara tancada quasi 6 mesos per la situació sanitària, fent partícip de les nombroses propostes per dinamitzar l'Agència de Lectura a la gent jove del poble, concretament a la població infantil i juvenil d'entre 3 i 18 anys, proposant activitats presencials per tal de "revertir els efectes del confinament" entre la gent més jove de La Canyada. En el següent enllaç podeu veure el vídeo.

Posteriorment Estela Barceló té altres intervencions amb el torn de preguntes per part del les persones que estaven en directe veient la retransmissió oferida des de Medialab Prado, organisme vinculat al Ministeri de Cultura i Esport.

Vist 85 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtindre dades i estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació ací.