Dissabte, 26 Juny 2021 16:54

El nou grup Socio-cultural es presenta a La Canyada amb l'objectiu de dinamitzar la vida cultural i social del poble

Escrit per
Valorar aquest article
(1 Vot)

Ahir divendres el saló d'actes de la Casa de Cultura de La Canyada va acollir la presentació d'una nova associació que s'unirà al teixit associatiu local, es tracta del grup Socio-cultural de La Canyada. Per a la presentació del qual es va triar un espai on poder respectar les distàncies de seguretat i la resta de mesures sanitàries.

L'acte va ser conduït per Fernando Sanchis, qui va posar èmfasi en la importància de l'acte i d'una associació necessària a nivell local per "treballar en bé de plasmar totes les inquietuds", Sanchis va presentar als membres de l'associació que s'ha constituït com a tal i que té com a objectiu la dinamització de la vida cultural i social de La Canyada, així com oferir recolzament i col·laboració mútua amb altres associacions del poble, com ara el Patronat de Reis Mags, l'Associació d'Ames de Casa, l'associació betlemista, el Grup de Muntanya, el Grup de Pintura, la Junta de la Mare de Déu, Càritas parroquial, l'AMPA del CEIP Mare de Déu del Carme, les penyes festeres, els clubs esportius, la Societat Unió Musical o l'Associació de Pensionistes, entre altres.

092

Fer poble i arribar a tot el món

Segons Mª Vicenta Sanjuán, presidenta del nou grup, és l'hora de reiniciar projectes que han quedat aparcats per la crisi sanitària que estem vivint, i que la finalitat de l'associació és "fer poble", fent partícips a totes i tots, a més a més va afirmar que treballant en estos àmbits l'objectiu és ser referents a nivell comarcal en l'àmbit de la dinamització cultural i social del poble. Tot i això es va insistir en l'aspecte cultural i social del col·lectiu, que no busca la filiació política en les seues propostes i activitats.

Per tal d'arrimar a estos objectius la nova entitat busca no només la col·laboració amb les associacions i entitats locals, sinó també l'impuls d'activitats culturals per tal d'"arribar a tot el món i no només a una part de la gent del poble".

091

Canalitzar les propostes per millorar 

D'altra banda, el grup Socio-cultural de La Canyada també busca la canalització de les propostes que puguen fer constar els veïns i veïnes del poble per fer-les arribar a l'Ajuntament a través del Grup Compromís per La Canyada, que actualment té tres regidors i regidores al consistori local. Finalment, es va projectar un vídeo de tres minuts de durada i es va animar l'auditori a formar part del nou grup que dóna els seus primers passos a La Canyada.

Vist 321 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtindre dades i estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació ací.