Jun 29, 2022

Relleu en les Joventuts Socialistes de la Vall de Biar

Ahir mateix la seu del PSPV-PSOE de Biar, situada a l'avinguda del País Valencià acollia l'assemblea de les Joventuts Socialistes de Biar, el Camp de Mirra, la Canyada i Beneixama, de moment l'única formació política a nivell local amb unes Joventuts constituïdes a nivell dels municipis de la Vall de Biar, si bé és cert que Banyeres de Mariola no està integrat en l'Assemblea comarcal.

Jun 29, 2022

La segona planta fotovoltaica més gran d'Alacant busca implantar-se a la Vall

D'un temps a esta part, in atrets per abaratir costos en sòl urbanitzable, les grans empreses de les energies renovables busquen implantar grans plantes fotovoltaiques a l'interior valencià.

Jun 22, 2022

La desocupació baixa en sis persones durant el mes de maig en els pobles de la Vall

El passat mes de maig ens deixa un augment general pel que fa a la desocupació en els pobles de la Vall de Biar: Banyeres de Mariola, Beneixama, Biar, El Camp de Mirra i la Canyada empitjoren els seus indicadors.

Jun 14, 2022

XIX Campanya de Concerts d’Intercanvis 2022

Demà dimecres 15 i dimarts 21 de juny, dues bandes de música dels municipis de la Vall participaran en la XIX Campanya de Concerts d'Intercanvis en l'edició d'enguany.

Jun 13, 2022

La Canyada acollirà l'acte de graduació de l'IES Biar per primera vegada

El pròxim dijous 17 de juny el saló d'actes de la Canyada acolllirà l'acte institucional de Fi de Curs i entrega d'Orles a l'alumnat que finalitzen els seus respectius cicles a l'IES Biar: ESO i Formació Professional, i Batxillerat.

Jun 7, 2022

Antoni Infante: "Mentre que podem veure tota mena de canals en diversos idiomes, no podem rebre de manera normalitzada aquells que emeten en valencià"

L'atracció de les Festes de Maig de Biar i de la resta de pobles de la Vall, fa que nombrós públic de fora dels nostres pobles s'acoste i les veja, és el cas d'Antoni Infante Pérez (1958), tot i que nascut a Guadix (Granada) és afincat a Almàssera (Horta Nord), un municipi d'uns 7.000 habitants situat a l'àrea metropolitana de València. Infante va visitar el passat Dia 11 el municipi de Biar amb motiu de les seues Festes de Maig. És per eixe motiu que reproduïm l'entrevista realitzada per Biar Digital, que va aprofitar per realitzar-li algunes preguntes sobre la campanya que actualment...

Jun 6, 2022

La consellera d'Agricultura Mireia Mollà visita els regants de l'Alt Vinalopó

A continuació trobareu la nota de premsa de la Plataforma pel Futur de l'Agricultura en l'Alt Vinalopó a propòsit de la visita de la consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició ecològica Mireia Mollà:

Jun 4, 2022

La desocupació puja durant el mes d'abril en els pobles de la Vall

El passat mes d'abril ens deixa un augment general pel que fa a la desocupació en els pobles de la Vall de Biar: Banyeres de Mariola, Beneixama, Biar, El Camp de Mirra i La Canyada empitjoren els seus indicadors.


Maig 3, 2022

La desocupació baixa a Beneixama un 16% durant el mes de març

El passat mes d'octubre ens deixa un descens general en els pobles de La Vall de Biar, Banyeres de Mariola, Beneixama, Biar, El Camp de Mirra i La Canyada milloren els seus indicadors.