Beneixama posa en marxa beques per a esportistes d'elit de la localitat

| Eduard Garcia Molina | Actualitat

Per part del regidor d'Esports de l'Ajuntament de Beneixama, Francisco José Castelló Sirera ha fet públic a través d'una nota informativa que durant la present anualitat de 2018 l'administració local ha inclós en els pressupostos municipals una partida per a beques dirigides als esportistes d'elit de la localitat.

La intenció d'esta iniciativa és ajudar a sufragar als esportistes les despeses que tenen en els desplaçaments a competicions d'àmbit estatal o internacional. Segons la nota, la partida es troba en fase de preparació de les bases, que una vegada estiguen confeccionades i aprovades seran publicades per al coneixement de la població.

Per este motiu, s'ha recomanat als esportistes que compleixen amb estes característiques que guarden els justificants de les despeses que tinguen durant el present any per per poder-los presentar més avant en cas que puguen estar beneficiats i beneficiades per una d'estes beques.

L'article té 1339 lectures

(Aquests continguts es publiquen gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè la Vall Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de la Vall Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).