La Canyada acollirà l'acte de graduació de l'IES Biar per primera vegada

| Eduard Garcia Molina | La Vall

Graduats llancen de forma simbòlica els seus barrets | Font: Pixabay

El pròxim dijous 17 de juny el saló d'actes de la Canyada acolllirà l'acte institucional de Fi de Curs i entrega d'Orles a l'alumnat que finalitzen els seus respectius cicles a l'IES Biar: ESO i Formació Professional, i Batxillerat.

L'acte se celebrarà en dues sessions, a les 19 h. l'alumnat d'ESO i FP i a les 20:15 h. l'alumnat que ha finalitzat segon de batxillerat, una jornada que se celebrarà per primera vegada a la localitat de la Canyada, ja que, com és sabut, l'IES comarcal acull l'alumnat de les localitats de Biar, Beneixama, el Camp de Mirra i la Canyada.

Des de l'AMPA s'ha volgut recordar que a l'acte s'ha d'assistir amb la invitació que es dóna a l'alumnat, tot seguit després de l'acte tindrà lloc un sopar per a l'alumnat que s'ha graduat al saló multiusos de la Canyada. Finalment, hi haurà una disco-mòbil a la plaça Major del poble i un servei d'autobús a les 4 h. de la matinada des del Centre de Salut de la Canyada, que els deixarà en les parades habituals dels seus respectius municipis.

Canvi d'ubicació

Tot i que el lloc habitual per a l'acte institucional acostumava a ser l'auditori de la Casa de Cultura de Biar, per primera vegada esta ubicació canvia, i tindrà a la Canyada la seua referència, no és descartable que puga anar tornant-se entre els diferents municipis que acull l'alumnat de l'IES Biar.

L'article té 50 lectures

(Aquests continguts es publiquen gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè la Vall Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de la Vall Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).