XIX Campanya de Concerts d’Intercanvis 2022

| Eduard Garcia Molina | La Vall

XIX Campanya de Concerts d’Intercanvis 2022

Demà dimecres 15 i dimarts 21 de juny, dues bandes de música dels municipis de la Vall participaran en la XIX Campanya de Concerts d'Intercanvis en l'edició d'enguany.

El programa serà el següent:

Concert de Bandes Joves de l’escola de Música de la Societat Musical «La Pau» de Beneixama i la Societat Musical «Santa Cecília» de Camp de Mirra.

Dimecres 15 de Juny a les 20:00h

Centre Cívi i Social del Camp de Mirra

Dimarts 21 de Juny a les 09:00h

Auditori de Beneixama

Concert d'estiu a càrrec de la SM "La Pau"

D'altra banda, la Societat Musical "La Pau" de Beneixama oferirà el pròxim 1 de juliol, a partir de les 23 h. el seu concert d'estiu "Anem de certamen", la SM estarà dirigida per Mario Roig Vila i serà una jornada de preparació per al Certamen Internacional que se celebrarà a Aranda de Duero (Burgos). El concert serà a la Glorieta de l'ermita de la Divina Aurora.

154

L'article té 54 lectures

(Aquests continguts es publiquen gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè la Vall Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de la Vall Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).