• Inici
  • La Vall
  • Actualitat
  • El Col·legi d'Infermeria d'Alacant ofereix el curs en línia gratuït a la població de la província “Com gestionar els teus sentiments i emocions per a millorar el teu benestar”

El Col·legi d'Infermeria d'Alacant ofereix el curs en línia gratuït a la població de la província “Com gestionar els teus sentiments i emocions per a millorar el teu benestar”

| Col·legi d'Infermeria d'Alacant | La Vall

Font: Pixabay

En ell s'ensenyarà a controlar els sentiments i emocions, millorant el nostre benestar i el de les nostres famílies i amics

(2022-9-19) El Col·legi d'Infermeria d'Alacant impartirà entre el 26 setembre i el 26 d'octubre el curs en línia gratuït dirigit a la població de la província d'Alacant titulat “Com gestionar els teus sentiments i emocions per a millorar el teu benestar”. Un curs en el qual s'ensenyarà a tots els inscrits a controlar els seus sentiments i emocions, millorant el seu benestar i el de les seues famílies i amics.

Aquest curs es podrà realitzar a través de SalusLife, servei de formació en línia dirigit a la ciutadania associat a la plataforma de formació i consultoria sanitària en línia SalusOne amb la qual el Col·legi d'Infermeria d'Alacant té contractada la formació continuada dels seus col·legiats.

La inscripció es pot realitzar ja a través de la següent adreça web: https://www.saluslife.app/alicante.

La pandèmia ha evidenciat un increment de les alteracions emocionals en la població adulta i juvenil de gran part dels països del món.

A Espanya, l'Enquesta de Salut Mental durant la pandèmia realitzada pel CIS, que va comptar amb mostra representativa de la població adulta de més de 3.000 persones, va trobar que un 15,8% de la població va informar haver experimentat atacs de pànic. A més, un 11,3% de la població va manifestar la seua preocupació per les conseqüències negatives d'aquests atacs (CIS, 2021).

D'altra banda, segons dades recollides en el Baròmetre Juvenil 2021, elaborat per la Fundació Mútua Madrilenya i Fundació FAD Joventut, el 35,4% dels joves ha tingut alguna vegada idees suïcides, i el 8,9% les té sovint.

Tenint en compte aquestes dades, i amb la finalitat de millorar el benestar emocional de la població, des del Col·legi d'Infermeria Alacant hem decidit oferir gratuïtament a tota ciutadania, el curs en línia titulat "Com gestionar els teus sentiments i emocions per a millorar el teu benestar". L'objectiu d'aquest curs és el d'ensenyar una sèrie de claus perquè les persones milloren el seu benestar emocional.

Aquest curs basat en continguts audiovisuals i s'impartirà entre el 26 de setembre i el 26 d'octubre de la mà de la plataforma SalusLife.

El curs "Com Gestionar els teus Sentiments i Emocions per a millorar el teu Benestar" compta amb un manual en pdf i 13 vídeos en qualitat HD amb els seus corresponents podcasts descarregables. Aquesta formació ha sigut desenvolupada i serà tutoritzada per la Dra. en psicologia Silvia Arribas García.

Durant el curs, que està estructurat en quatre temes, s'explica què implica sentir-se bé, com aconseguir que les nostres emocions siguen aliades en la nostra vida diària, com aprendre a pensar d'una manera saludable i, finalment, es donaran una sèrie de recomanacions per a desenvolupar una salut mental positiva.

Més informació sobre el curs en línia gratuït:

Títol:
‘Com gestionar els teus sentiments i emocions per a millorar el teu benestar’

Duració
26 setembre - 26 octubre
Inscripció:
https://www.saluslife.app/alicante.

Dirigit a:
El curs està dirigit a totes les persones majors de 18 anys. Les persones d'entre 14 i 18 anys podran inscriure's amb el consentiment dels seus pares o tutors.

Campus Virtual i Formació Audiovisual:
La formació es realitzarà 100% en línia a través un campus virtual. Amb l'objectiu d'aprendre de manera lúdica, el curs permet la possibilitat que l'alumne aferme els coneixements adquirits jugant a un serious game. Després de la realització d'aquesta prova obtindrà un certificat de superació del curs.

L'article té 28 lectures

(Aquests continguts es publiquen gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè la Vall Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de la Vall Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).