• Inici
  • La Vall
  • Actualitat
  • El canyut Nacho Esteve Barceló i el beneixamut Alejandro Sarrió García convocats per als entrenaments de la Selecció Valenciana de Futbol Sala

El canyut Nacho Esteve Barceló i el beneixamut Alejandro Sarrió García convocats per als entrenaments de la Selecció Valenciana de Futbol Sala

| Eduard Garcia Molina | La Vall

Nacho Esteve Barceló jugant un partit amb el seu equip juntament amb el quadre de seleccionats per la SVFS

El futbol sala dels municipis de la Vall de Biar estan d'enhorabona, ja que dos dels seus jugadors han estat seleccionats per a jugar amb la Selecció Valenciana de futbol en les seues diferents categories. D'una banda, el canyut Nacho Esteve Barceló, jugador del FS La Canyada en categoria Cadet, ha sigut convocat dins de la categoria Sub-16. Segons el seu club, Esteve Barceló ha començat la temporada desmostrant un gran nivell de joc, així com han convidat al jove jugador a disfrutar de l'experiència.

D'altra banda, el jove jugador infantil Alejandro Sarrió García (CF Unió de Beneixama) ha sigut convocat en la seua categoria, Sub-14 també per a la Selecció Valenciana, des del seu club, com no pot ser d'altra forma, han volgut valorar l'enorme treball de Sarrió García i la seua "enorme qualitat", així com l'han convidat a disfrutar perquè el seu esforç ha donat fruit en esta selecció per al convinat autonòmic.

Els entrenaments per als dos jugadors seran el pròxim dimarts 18 d'octubre al Pabelló del complex esportiu MPAL d'Alfafar (Horta Sud), tot i que en diferent hora, ja que l'entrenament del convinat Sub-14 entrenat José Luís Mengual Martínez per serà a les 18:30 h., mentre que la selecció en la seua categoria Sub-16 i entrenat per Javier Juesas Zalbidea, conegut com "Champo", serà una hora i mitjan després, a les 20 h.

224

Alejandro Sarrió García

 223

L'article té 122 lectures

(Aquests continguts es publiquen gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè la Vall Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de la Vall Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).