• Inici
  • La Vall
  • Actualitat
  • Quatre exalumnes de l'IES Biar segon premi del concurs de Cultura Financera de la UV

Quatre exalumnes de l'IES Biar segon premi del concurs de Cultura Financera de la UV

| Eduard Garcia Molina | La Vall

D'esquerra a dreta la professora Lorena Sedano, la biaruda Ana Pérez, la canyuda Sandra Quiles i la beneixamuda Elena Pérez

El passat dijous 27 d'octubre es va entregar a la Facultat d'Economia de la Universitat de València (UV) els premis corresponents a la II edició del Concurs "Cultura Financera" per a Batxillerat i Educació Secundària Obligatòria (ESO).

241

En estos premis, les exalumnes de l'IES Biar Ana Pérez (Biar), Sandra Quiles i Zaira Francés (la Canyada) i Elena Pérez (Beneixama), que l'any passat cursaren l'assignatura Fonaments d'Administració i Gestió, de 2n de Batxillerat, amb la seua professora Lorena Sedano, han rebut el segon premi del concurs gràcies al vídeo que realitzaren i que portava per títol “Les criptomonedes".

Com no pot ser d'altra forma, des de l'IES Biar s'ha volgut donar l'enhorabona pel premi a les quatre exalumnes i la seua professora, ja que "demostra la gran faena en matèria d'educació financera durant tot el curs".

L'article té 298 lectures

(Aquests continguts es publiquen gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè la Vall Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de la Vall Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).