Dimarts, 05 Novembre 2019 19:00

[IES Digital] Relats breus: "Una vida menys" i "Res no és important"

Escrit per Pablo Alcaraz i Marta Villagrasa
Valorar aquest article
(0 Vots)

UNA VIDA MENYS, Pablo Alcaraz

Aquell xiquet d'apenes divuit mesos ja va véncer la mort. Un desmai de cinc minuts sense explicació mèdica aparent, cap signe de respiració, cap batec del cor, cap manera de poder contar com aquell petit li va escopir al rostre a aquella que se'l volia emportar. Una resurrecció miraculosa amb la mateixa incoherència que l'esvaniment...

Pablo Alcaraz del Valle

Concurs Relats Breus 2n de Batxillerat

 

RES NO ÉS IMPORTANT, Marta Villagrasa

IES

M'acaben de donar la nota d'anatomia. He tret un 3. Sent que no vull seguir estudiant, que aquesta pressió pot amb mi. Veig que les meves amigues tenen bona nota i només jo he suspès. Em desanime, pense que no tinc sort i que la vida no està de la meva part.

S'acaba el matí i arribe a casa. Seguia indignada i pensant que la vida no era justa, quan aleshores veig els ulls brillants i tristos al rostre de la meva mare. Entre al menjador i està la meva iaia pàl·lida al sofà.

Què passa? Pregunte una mica més tranquil·la.

L'avi ha mort.

Marta Villagrasa

Concurs Relats Breus 2n de Batxillerat

Vist 590 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtindre dades i estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació ací.