Dimarts, 26 Novembre 2019 14:18

[IES Digital] Enric Senabre fa una visita a l'IES Biar

Escrit per Sara Arnedo, Elena Duran i Lucia Vidal /1r ESO C
Valorar aquest article
(0 Vots)

L´autor de el llibre “ l´infinit a les teues mans ” ens dona una xarrada sobre les xarxes socials.

Enric Senabre va vindre al nostre centre el passat dimecres 13 de novembre per a fer-nos una xarrada sobre les xarxes socials i els perills a Internet. Ens va fer preguntes sobre el llibre i ens va mostrar alguns vídeos.

El dimecres 13 de novembre, ens esperava a la sala multifuncional de l'IES Biar, Enric Senabre, professor de Filosofia i escriptor, per a fer-nos una xarrada sobre el seu llibre: “ L'infinit a les teues mans”.

 Aquesta va començar parlant sobre que ens havia agradat més del seu llibre i quins personatges ens havien fet sentir-nos més identificats amb ells després de llegir-lo. A continuació, ens va preguntar quines xarxes socials utilitzàvem en el nostre dia a dia i passà a fer una explicació sobre la importància del bon ús de les noves tecnologies entre els joves i adolescents, donant-nos consells que ens poden fer evitar riscos i perills en el moment d'usar-les.

També va tractar temes d'actualitat com pot ser: el masclisme com a actitud perillosa existent entre els joves, la possible falta de respecte entre les persones del propi entorn, l'ús irresponsable del Photoshop, Instagram, Twitter, Tik-Tok...

L'acte va acabar amb la signatura i dedicatòria del seu llibre a cadascun dels alumnes allí presents.

Vist 482 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtindre dades i estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació ací.