Dilluns, 26 Abril 2021 11:24

La beneixamuda Valentina Castelló Altet i la biaruda Fàtima Arshad Bhatti premis Sambori 2021

Escrit per
Valorar aquest article
(0 Vots)

El jurat del XXIII Premis Sambori de Redacció que organitza anualment la Coordinadora pel Valencià de l'Alcoià i el Comtat ja tenen guanyadors. El jurat, integrat per vint professionals del món de l'educació, el periodisme i la literatura, va decidir atorgar els trenta premis d'infantil, primer cicle individual i col·lectiu, segon i tercer cicle de primària, com també els del primer i segon cicle de secundària, batxillerat i cicles, ensenyament d'adults i necessitats educatives especials.

El llistat de guanyadors es pot consultar en la pàgina www.alcoiacomtatpelvalencia.org.

L'acte de lliurament del Premi serà dimecres 19 de maig, a la sala del Campus d'Alcoi de la Universitat d'Alacant (Edifici de la Cambra de Comerç, 9, Alcoi). A l'acte només podran assistir els guanyadors de les modalitats individuals i una persona acompanyant, d'acord amb les mesures sanitàries. Serà en dos tandes. A les 18:00, lliurament dels Premis a l'alumnat individual de primària. I a les 18:30, lliurament dels Premis a l'alumnat de secundària, batxiller-cicles, adults i necessitats educatives individuals.

La Coordinadora pel Valencià de l'Alcoià i el Comtat enviarà un correu als centres per confirmar l'assistència. Enguany, han participat un total de 41 centres educatius de primària secundària i adults de les nostres comarques, 4.200 alumnes, que se sumen als més de 50.000 participants de la resta de comarques del País Valencià.

Dos Premis Sambori entre alumnes de la Vall

D'altra banda, dos Premis Sambori han anat a parar al CEIP Mare de Déu de Gràcia de Biar, concretament per a les alumnes Valentina Castelló Altet, veïna de Beneixama amb el seu treball "L'aposta de Sara", Valentina és alumna de 2n de Primària. Mentre que la biaruda Fàtima Arshad Bhatti, alumna també del CEIP Mare de Déu de Gràcia i que actualment cursa 3r de Primària, ha estat premiada amb el seu treball "Spikie".

Sambori

Vist 52 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtindre dades i estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació ací.