Dimecres, 28 Juliol 2021 21:00

Llevat del Camp de Mirra i La Canyada, la resta de localitats de La Vall sumen nous casos de Covid 19

Escrit per
Valorar aquest article
(0 Vots)
Llevat del Camp de Mirra i La Canyada, la resta de localitats de La Vall sumen nous casos de Covid 19 Pixabay

A continuació s'ofereixen les dades oficials oferides per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública Biar a data 23 de juliol pel que fa a la situació sanitària generada per la pandèmia de la Covid-19 als municipis de la Vall de Biar:

Banyeres de Mariola

Pel que fa a Banyeres s'han diagnosticat cinc nous casos de coronavirus diagnosticats per prova PCR positiva en els últims 14 dies, per tant la incidència continua molt alta en 409 casos per cada 100.000 habitants a la localitat -tot i això ha baixat en 253 respecte a l'última actualització- i un total de 29 casos actius. La bona notícia és que s'han donat trenta-una altes mèdiques. Pel que fa als casos diagnosticats de Covid 19 des de l'inici de la pandèmia en serien 988 a la localitat. 

Beneixama

Pel que fa a Beneixama s'ha diagnosticat un nou cas de coronavirus detectats per prova PCR positiva en els últims 14 dies, per tant la incidència puja als 295 casos per cada 100.000 habitants a la localitat i un total de 5 casos actius. Pel que fa als casos diagnosticats de Covid 19 des de l'inici de la pandèmia en serien 93 a la localitat.

Biar

També Biar ha de sumar cinc nous casos de Covid 19 diagnosticats en els últims 14 dies. La incidència acumulada a Biar se situa en 492 casos per cada 100.000 habitants, mentre que a Biar s'han diagnosticat des de l'inici de la crisi sanitària un total de 374 persones de coronavirus. Pel que fa als casos actius al municipi ara per ara en serien 18, tot i que s'haurien donat 2 altes mèdiques, segons dades oficials de la Conselleria. Val a dir que Biar és el municipi que mostra una situació més preocupant dels cinc pobles de la Vall juntament amb Banyeres.

 Biar

El Camp de Mirra i La Canyada

A La Canyada no s'ha de sumar cap nou cas de Covid 19 diagnosticat en els últims 14 dies, el mateix cas que El Camp de Mirra.
 
Publicació de les dades

Des del mes de maig es venen publicant per part de la Conselleria de Sanitat les dades actualitzades per municipis pel que fa a les persones que han donat positiu en el test PCR o que han faltat per la pandèmia del COVID-19. Tot i això les dades es recullen a partir del 30 de gener. Cal recordar que les dades s'actualitzen cada dimarts i divendres per part de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana.

PCR. Es tracta d’una prova que detecta el material genètic del virus. En les persones amb símptomes compatibles amb la COVID-19, la PCR positiva permet identificar-les i aïllar-les. Es realitza amb una mostra del nas i la gola, que el professional sanitari extreu amb l’ajuda d’un bastonet. Els resultats poden tardar unes hores.

Incidència acumulada

Esta dada ix de fer una senzilla regla de tres assignant els casos comptabilitzats fins ara en els 14 últims dies als habitants censats de cada població, i la X correspondria als 100.000 habitants, que és la mostra que s'està utilitzant per treure'n el resultat. Un indicador sobre el risc de contagi per a la població.

Vist 106 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtindre dades i estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació ací.