Divendres, 12 Novembre 2021 19:04

Beneixama suma tres nous casos de Covid 19 i situa la seua incidència per damunt dels 500

Escrit per
Valorar aquest article
(0 Vots)
Beneixama suma tres nous casos de Covid 19 i situa la seua incidència per damunt dels 500 Pixabay

A continuació s'ofereixen les dades oficials oferides per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública a data 10 de novembre pel que fa a la situació sanitària generada per la pandèmia de la Covid-19 als municipis de la Vall de Biar:

Banyeres de Mariola

Pel que fa a Banyeres no s'ha diagnosticat cap nou cas de coronavirus per prova PCR positiva en els últims 14 dies i actualment la localitat no té cap cas positiu actiu. Pel que fa als casos diagnosticats de Covid 19 des de l'inici de la pandèmia continuaria en 1.023 a la localitat.

Beneixama

La localiltat és qui mostra ara la incidència més preocupant dels pobles de la Vall, tot i que en l'actualització de dimarts no s'han detectat nous casos per prova PCR positiva hui s'han detectat tres nous casos, la incidència a la localitat puja fins els 532 casos per cada 100.000 habitants -risc extrem-. D'altra banda s'haurien detectat 113 casos des de l'inici de la crisi sanitària, fa un any i mig i per tant s'hauria donat també una nova alta mèdica, deixant en nou els casos actius a la localitat de Beneixama.

180

Biar

Biar no torna a sumar nous casos de Covid 19 diagnosticats en els últims 14 dies, i suma una nova alta mèdica que situen la localitat amb 3 casos diagnosticats en els últims 14 dies per prova PCR positiva. La incidència acumulada a Biar és de 82 -baixa en 30- casos per cada 100.000 habitants, mentre que a Biar s'han diagnosticat des de l'inici de la crisi sanitària un total de 420 persones de coronavirus, segons dades de Conselleria.

181

El Camp de Mirra i La Canyada

A La Canyada no s'ha de sumar cap nou cas de Covid 19 diagnosticat en els últims 14 dies, el mateix cas que El Camp de Mirra i Banyeres de Mariola.
 
Publicació de les dades

Des del mes de maig es venen publicant per part de la Conselleria de Sanitat les dades actualitzades per municipis pel que fa a les persones que han donat positiu en el test PCR o que han faltat per la pandèmia del COVID-19. Tot i això les dades es recullen a partir del 30 de gener. Cal recordar que les dades s'actualitzen cada dimarts i divendres per part de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana.

PCR. Es tracta d’una prova que detecta el material genètic del virus. En les persones amb símptomes compatibles amb la COVID-19, la PCR positiva permet identificar-les i aïllar-les. Es realitza amb una mostra del nas i la gola, que el professional sanitari extreu amb l’ajuda d’un bastonet. Els resultats poden tardar unes hores.

Incidència acumulada

Esta dada ix de fer una senzilla regla de tres assignant els casos comptabilitzats fins ara en els 14 últims dies als habitants censats de cada població, i la X correspondria als 100.000 habitants, que és la mostra que s'està utilitzant per treure'n el resultat. Un indicador sobre el risc de contagi per a la població.

Vist 63 vegades
Inicieu sessió per enviar comentaris

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtindre dades i estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació ací.