Dissabte, 20 Novembre 2021 09:08

Millora la situació a Beneixama i s'estabilitza a Biar respecte a la incidència de la Covid 19

Escrit per
Valorar aquest article
(0 Vots)
Millora la situació a Beneixama i s'estabilitza a Biar respecte a la incidència de la Covid 19 Pixabay

A continuació s'ofereixen les dades oficials oferides per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública a data 17 de novembre pel que fa a la situació sanitària generada per la pandèmia de la Covid-19 als municipis de la Vall de Biar:

Beneixama

La localiltat és qui mostra ara la incidència més preocupant dels pobles de la Vall, tot i això no s'han detectat nous casos de Covid 19 diagnosticats per prova PCR en els últims 14 dies en esta nova actualització, sent un total de cinc els actius a hores d'ara -descendint en quatre-. La bona notícia també és que s'haurien donat quatre altes mèdiques, tot i això la incidència a la localitat es manté en risc molt alt en els 295 casos per cada 100.000 habitants. D'altra banda s'haurien detectat 115 casos des de l'inici de la crisi sanitària, fa un any i mig.

193

Biar

Biar torna a no sumar nous casos de Covid 19 diagnosticats en els últims 14 dies amb un nou positiu per tercera actualització consecutiva, tot i que la localitat continua amb 3 casos actius diagnosticats en els últims 14 dies per prova PCR positiva. La incidència acumulada a Biar és de 82 casos per cada 100.000 habitants, mentre que a Biar s'han diagnosticat des de l'inici de la crisi sanitària un total de 421 persones de coronavirus, segons dades de Conselleria.

Biar

Banyeres de Mariola, El Camp de Mirra i La Canyada

A La Canyada no s'ha de sumar cap nou cas de Covid 19 diagnosticat en els últims 14 dies, el mateix cas que El Camp de Mirra i Banyeres de Mariola.
 
Publicació de les dades

Des del mes de maig es venen publicant per part de la Conselleria de Sanitat les dades actualitzades per municipis pel que fa a les persones que han donat positiu en el test PCR o que han faltat per la pandèmia del COVID-19. Tot i això les dades es recullen a partir del 30 de gener. Cal recordar que les dades s'actualitzen cada dimarts i divendres per part de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana.

PCR. Es tracta d’una prova que detecta el material genètic del virus. En les persones amb símptomes compatibles amb la COVID-19, la PCR positiva permet identificar-les i aïllar-les. Es realitza amb una mostra del nas i la gola, que el professional sanitari extreu amb l’ajuda d’un bastonet. Els resultats poden tardar unes hores.

Incidència acumulada

Esta dada ix de fer una senzilla regla de tres assignant els casos comptabilitzats fins ara en els 14 últims dies als habitants censats de cada població, i la X correspondria als 100.000 habitants, que és la mostra que s'està utilitzant per treure'n el resultat. Un indicador sobre el risc de contagi per a la població.

Vist 37 vegades
Inicieu sessió per enviar comentaris

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtindre dades i estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació ací.