Dimarts, 23 Novembre 2021 13:15

Beneixama diagnostica tres nous casos de Covid 19

Escrit per
Valorar aquest article
(0 Vots)
Beneixama diagnostica tres nous casos de Covid 19 Pixabay

A continuació s'ofereixen les dades oficials oferides per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública a data 21 de novembre pel que fa a la situació sanitària generada per la pandèmia de la Covid-19 als municipis de la Vall de Biar:

Beneixama

La localiltat és qui continua mostrant ara la incidència més preocupant dels pobles de la Vall, tot i que en les últimes actualitzacions no s'havien detectat nous casos de Covid 19 diagnosticats per prova PCR en els últims 14 dies, s'han tornat a detectar en esta nova actualització, sent un total de tres nous casos els actius a hores d'ara, els quals fan un total de 8. Tampoc no s'haurien donat noves altes mèdiques, i és per això que la incidència a la localitat es manté en risc molt alt en els 473 casos per cada 100.000 habitants. D'altra banda s'haurien detectat 118 casos des de l'inici de la crisi sanitària, fa un any i mig.

001 

Biar

Biar torna a no sumar nous casos de Covid 19 diagnosticats en els últims 14 dies amb un nou positiu per quarta actualització consecutiva, tot i que la localitat continua amb un cas actiu diagnosticat en els últims 14 dies per prova PCR positiva. La incidència acumulada a Biar és de 82 casos per cada 100.000 habitants, mentre que a Biar s'han diagnosticat des de l'inici de la crisi sanitària un total de 421 persones de coronavirus, segons dades de Conselleria. Tampoc no s'hauria donat cap nova alta mèdica.

002 

Banyeres de Mariola, El Camp de Mirra i La Canyada

A La Canyada no s'ha de sumar cap nou cas de Covid 19 diagnosticat en els últims 14 dies, el mateix cas que El Camp de Mirra i Banyeres de Mariola.
 
Publicació de les dades

Des del mes de maig es venen publicant per part de la Conselleria de Sanitat les dades actualitzades per municipis pel que fa a les persones que han donat positiu en el test PCR o que han faltat per la pandèmia del COVID-19. Tot i això les dades es recullen a partir del 30 de gener. Cal recordar que les dades s'actualitzen cada dimarts i divendres per part de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana.

PCR. Es tracta d’una prova que detecta el material genètic del virus. En les persones amb símptomes compatibles amb la COVID-19, la PCR positiva permet identificar-les i aïllar-les. Es realitza amb una mostra del nas i la gola, que el professional sanitari extreu amb l’ajuda d’un bastonet. Els resultats poden tardar unes hores.

Incidència acumulada

Esta dada ix de fer una senzilla regla de tres assignant els casos comptabilitzats fins ara en els 14 últims dies als habitants censats de cada població, i la X correspondria als 100.000 habitants, que és la mostra que s'està utilitzant per treure'n el resultat. Un indicador sobre el risc de contagi per a la població.

Vist 48 vegades
Inicieu sessió per enviar comentaris

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtindre dades i estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació ací.