Divendres, 26 Novembre 2021 13:53

Es crea la comissió "Societeam" a l'IES Biar contra la violència de gènere

Escrit per
Valorar aquest article
(0 Vots)
Es crea la comissió "Societeam" a l'IES Biar contra la violència de gènere IES Biar

Ahir 25 de novembre, Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra les dones la marxa violeta organitzada des de Flama Violeta i l'Associació de Dones de Biar, Consumidors i Usuaris no va ser l'única activitat organitzada a Biar en rebuig a la violència masclista, ja que l'IES Biar es va sumar a la reivindicació realitzat diverses activitats per a crear consciència sobre aquest tema i contribuir-hi.

01

A més, un grup d'alumnes ha creat una comissió anomenada "Societeam", i han estat treballant per a recollir testimonis anònims de la resta d'alumnat del propi centre que ha viscut o coneix situacions de diferents tipus de violència de gènere, i han creat un podcast sobre el tema.

02

En el podcast que podeu escoltar a continuació hi ha diversos testimonis anònims de diferents situacions de violència de gènere, situacions com ara realitzar xantatge emocional per part d'un xic a la seua parella si ella no volia mantindre relacions sexuals, ser víctima d'abusos per part d'un familiar, maltractament a una dona per part de la seua parella on l'home pensava que ella li era infidel, o el testimoni d'una xica que patia assetjament quan eixia de festa i davant els seus amics varons, qui no feien res per evitar-ho.

03

04

06

07

08

09

10

Vist 70 vegades
Inicieu sessió per enviar comentaris

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtindre dades i estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació ací.