Dissabte, 27 Novembre 2021 11:32

Banyeres suma de colp 9 nous casos de Covid 19

Escrit per
Valorar aquest article
(0 Vots)
Banyeres suma de colp 9 nous casos de Covid 19 Pixabay

A continuació s'ofereixen les dades oficials oferides per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública a data 25 de novembre pel que fa a la situació sanitària generada per la pandèmia de la Covid-19 als municipis de la Vall de Biar:

Banyeres de Mariola

Després de situar-se com a municipi "free Covid" durant algunes actualitzacions, torna a registrar nous casos, concretament 9 diagnosticats per PCR positiva en els últims 14 dies. La incidència a Banyeres puja per tant als 126 casos per cada 100.000 habitants, mentre que des de l'inici de la pandèmia s'han registrat un total de 1.032 casos de Covid 19 a Banyeres de Mariola.

202

Beneixama

La localiltat és qui continua mostrant ara la incidència més preocupant dels pobles de la Vall, tot i que en les últimes actualitzacions no s'havien detectat nous casos de Covid 19 diagnosticats per prova PCR en els últims 14 dies, l'última s'havien de sumar nous casos. Tot i això, ara per ara Beneixama no ha de sumar més casos de Covid 19, sent un total de cinc, es per això que s'haurien donat 3 noves altes mèdiques, i la incidència a la localitat baixa als 295 casos per cada 100.000 habitants. D'altra banda s'haurien detectat 118 casos des de l'inici de la crisi sanitària, fa un any i mig.

203 

Biar

Biar torna a no sumar nous casos de Covid 19 diagnosticats en els últims 14 dies, a més a més cal sumar una nova alta mèdica, per tant la localitat se situaria a hores d'ara amb 0 casos actius. La incidència acumulada a Biar és de 0 casos per cada 100.000 habitants, com és lògic, mentre que a Biar s'han diagnosticat des de l'inici de la crisi sanitària un total de 421 persones de coronavirus, segons dades de Conselleria. 

El Camp de Mirra i La Canyada

A La Canyada no s'ha de sumar cap nou cas de Covid 19 diagnosticat en els últims 14 dies, el mateix cas que El Camp de Mirra.
 
Publicació de les dades

Des del mes de maig es venen publicant per part de la Conselleria de Sanitat les dades actualitzades per municipis pel que fa a les persones que han donat positiu en el test PCR o que han faltat per la pandèmia del COVID-19. Tot i això les dades es recullen a partir del 30 de gener. Cal recordar que les dades s'actualitzen cada dimarts i divendres per part de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana.

PCR. Es tracta d’una prova que detecta el material genètic del virus. En les persones amb símptomes compatibles amb la COVID-19, la PCR positiva permet identificar-les i aïllar-les. Es realitza amb una mostra del nas i la gola, que el professional sanitari extreu amb l’ajuda d’un bastonet. Els resultats poden tardar unes hores.

Incidència acumulada

Esta dada ix de fer una senzilla regla de tres assignant els casos comptabilitzats fins ara en els 14 últims dies als habitants censats de cada població, i la X correspondria als 100.000 habitants, que és la mostra que s'està utilitzant per treure'n el resultat. Un indicador sobre el risc de contagi per a la població.

Vist 73 vegades
Inicieu sessió per enviar comentaris

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtindre dades i estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació ací.