Divendres, 24 Desembre 2021 11:20

Els pobles de la Vall a excepció del Camp comencen el Nadal amb una incidència que supera per molt el risc extrem de possibilitat de contagi de Covid 19

Escrit per
Valorar aquest article
(0 Vots)
Els pobles de la Vall a excepció del Camp comencen el Nadal amb una incidència que supera per molt el risc extrem de possibilitat de contagi de Covid 19 Pixabay

A continuació s'ofereixen les dades oficials oferides per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública a data 22 de desembre pel que fa a la situació sanitària generada per la pandèmia de la Covid-19 als municipis de la Vall de Biar:

Banyeres de Mariola

Banyeres continua pujant en contagis, suma 18 més en esta nova actualització i se situa en 75 diagnòstics per prova PCR positiva en els últims 14 dies -cinc més que l'última actualització-. La incidència a Banyeres puja per tant als 1.057 casos per cada 100.000 habitants -molt per damunt del risc extrem de contagi i una pujada de 70 punts respecte a l'última actualització-, mentre que des de l'inici de la pandèmia s'han registrat un total de 1.158 casos de Covid 19 a Banyeres de Mariola. A hores d'ara s'haurien donat per tant 13 noves altes mèdiques.

234 

Beneixama

La localitat suma un nou cas detectat per prova PCR en els últims 14 dies. A hores d'ara són un total de 16 els actius -un més que l'actualització de dimarts-, és per això que no s'hauria donat cap nova alta mèdica, i la incidència a la localitat puja als 946 casos per cada 100.000 habitants -pujant en 60 casos per cada 100.000 habitants respecte a l'última actualització-. D'altra banda s'haurien detectat 137 casos des de l'inici de la crisi sanitària, fa un any i mig.

 235

Biar

Pel que fa a Biar suma quatre nous casos detectats per prova PCR en els últims 14 dies. A hores d'ara són un total de 21 els actius -cinc més que l'actualització de dimarts-, és per això que s'hauria donat una nova alta mèdica, i la incidència a la localitat puja als 574 casos per cada 100.000 habitants. Podeu ampliar la informació de les dades de Biar a través de Biar Digital.

237

La Canyada

Pel que fa a La Canyada és qui mostra ara la incidència més preocupant dels cinc municipis de La Vall, ja que s'ha detectat un nou cas de Covid 19 per prova PCR positiva en els últims 14 dies al municipi, on se situaria la seua incidència en 1.490 casos per cada 100.000 habitants -risc extrem de contag tot i que mantindria la incidència igual que l'última actualització-, mentre que al municipi s'haurien detectat un total de 90 casos des de l'inici de la crisi sanitària. A hores d'ara serien 18 els casos actius detecats per prova PCR positiva en els últims 14 dies, és per això que s'hauria donat una nova alta mèdica.

236 

El Camp de Mirra

El Camp és l'única localitat de La Vall on de moment no s'han registrat nous casos de Covid 19 ni en té d'actius.
 
Publicació de les dades

Des del mes de maig es venen publicant per part de la Conselleria de Sanitat les dades actualitzades per municipis pel que fa a les persones que han donat positiu en el test PCR o que han faltat per la pandèmia del COVID-19. Tot i això les dades es recullen a partir del 30 de gener. Cal recordar que les dades s'actualitzen cada dimarts i divendres per part de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana.

PCR. Es tracta d’una prova que detecta el material genètic del virus. En les persones amb símptomes compatibles amb la COVID-19, la PCR positiva permet identificar-les i aïllar-les. Es realitza amb una mostra del nas i la gola, que el professional sanitari extreu amb l’ajuda d’un bastonet. Els resultats poden tardar unes hores.

Incidència acumulada

Esta dada ix de fer una senzilla regla de tres assignant els casos comptabilitzats fins ara en els 14 últims dies als habitants censats de cada població, i la X correspondria als 100.000 habitants, que és la mostra que s'està utilitzant per treure'n el resultat. Un indicador sobre el risc de contagi per a la població.

Vist 139 vegades
Inicieu sessió per enviar comentaris

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtindre dades i estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació ací.