Dimecres, 10 Abril 2019 15:56

[IES Digital] Certificat Internacional de Coneixement de Llengües Clàssiques

Escrit per José Barrachina
Valorar aquest article
(0 Vots)

Aquest curs els alumnes de segon de Batxillerat han realitzat les proves oportunes per a obtindre el certificat internacional de coneixement de llengües clàssiques. Aquestes proves són coordinades per la institució europea Euroclásica (www.eccl-online.eu), la fi de la qual, entre altres, és proveir a les llengües clàssiques d'una estructuració docent comuna supranacional, així com dotar als estudiants de les llengües grega i llatina d'uns diplomes acreditatius del nivell de coneixement d'aquestes.

La prova, que aquest curs ha permés Euroclásica realitzar en els centres d'ensenyament secundari, ha sigut la de nivell bàsic, l'anomenat Vestibulum, que podríem equiparar mutatis mutandis al nivell A1 de les llengües modernes. Així doncs, tots els nostres alumnes han obtingut tal diploma, que avalarà per primera vegada en el seu currículum académic els coneixements de l'estudiant en la llengua grega clàssica i en la llengua llatina.

Vist 613 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtindre dades i estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació ací.