Articles filtrats per data: Octubre 2021

Els pobles de la Vall de Biar, a l'igual que la resta de pobles valencians atresoren una gran cultura pel que fa a les dites populars, frases fetes, paraules en perill d'extinció o historietes.

Publicat a La Vall

Des de La Vall Digital posem en marxa una nova secció mensual, repartint "herberet i vi arropat" per premiar aquelles entitats, persones, associacions, grups, etc... que trobem que mereixen d'este xicotet reconeixement, mentre que les "barrelles i gram" són tot el contrari, tot recollint les opinions de les nostres lectores i lectors.

Segons s'ha informat des dels diferents ajuntaments, en breu es procedirà a administrar la tercera dosi de la vacuna contra la Covid-19 a totes aquelles persones que tinguen 70 anys o més, a qui al mateix temps, s'administrarà la vacuna contra la grip, com s'ha recomanat per part de les Autoritats Sanitàries.

Publicat a La Vall

A continuació s'ofereixen les dades oficials oferides per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública a data 25 d'octubre pel que fa a la situació sanitària generada per la pandèmia de la Covid-19 als municipis de la Vall de Biar:

Publicat a La Vall

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) otorga el Premi Euterpe 2021 a la dedicació a la seua Societat Musical a ARÍSTIDES RICO ALBERO.

Publicat a Actualitat
Dimarts, 26 Octubre 2021 10:22

Más artillería para Leyendas del Rock 2022

Leyendas del Rock, després d'anunciar un Sold Out històric, recupera la seua Festa de Benvinguda

Publicat a La Vall

El passat mes de setembre ens deixa la situació de desocupació -en la què actualment es troben 53 veïns i veïnes de La Canyada- amb una baixada de 10'17 punts, un total de sis persones -cinc homes i una dona- s'han inscrit en les llistes de l'atur a la localitat.

Publicat a Actualitat

El passat mes de setembre ens deixa una baixada d'un 19'35% en la situació de desocupació al Camp, un total de sis persones. Val a dir que encara es troben 25 veïns i veïnes d'El Camp de Mirra en les llistes de l'atur.

Publicat a Actualitat

El passat mes de setembre ens deixa la situació de desocupació -en la què actualment es troben 83 veïns i veïnes de Beneixama- amb una baixada de 16 punts, un total de 16 persones -huit homes i huit dones- han causat baixa en les llistes de l'atur a la localitat.

Publicat a Actualitat

El passat mes de setembre ens deixa la situació de desocupació -en la què actualment es troben 410 veïns i veïnes de Banyeres- amb una baixada de 5'53 punts, un total de 24 persones -deu homes i catorze dones- s'han donat de baixa als servicis de búsqueda d'ocupació a la localitat.

Publicat a Actualitat
Pàgina 1 de 3

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtindre dades i estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació ací.