Quins avantatges tindràs per fer-te subscriptor o subscriptora de La Vall Digital?

Et donarem la possibilitat de suggerir entrevistes a persones o entitats d'interés local.

Podràs comentar les notícies del diari.

Si vols, apareixeràs en el llistat de subscriptors al nostre web.

I, per descomptat, la teua veu serà clau a l'hora de millorar i engrandir el nostre espai.

Amb la teua aportació enfortiràs l'únic mitjà de comunicació fet des dels nostres pobles i que els situa en la centralitat informativa.

Per la subscripció a La Vall Digital podràs domiciliar un pagament anual de 3 o 5 € al mes, una vegada rebem la teua sol·licitud rebràs un correu per donar d'alta el teu usuari i començar a fer ús dels teus avantatges.

En cas de dubte consulta per e-mail i recorda que els camps amb asterisc (*) són d'obligat compliment:

info@lavalldigital.com
En compliment de la LO 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, les seues dades personals estan incloses en el fitxer de subscriptors de La Vall Digital, la finalitat és disposar de les dades necessàries per a la gestió del pagament de les quotes i informar, per mitjans electrònics de les campanyes i activitats realitzades i promogudes pel nostre mitjà, així com tindre'l al dia del seus avantatges per la subscripció. Així mateix i llevat que ens manifeste la seua negativa, li farem arribar periòdicament esta informació. Vosté podrà revocar el seu consentiment per mantenir-lo informat com també exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el responsable del fitxer de La Vall Digital contactant a l'e-mail info@lavalldigital.com
captcha
Recarregar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtindre dades i estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació ací.